Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Športne ekipe

2018/2019   Nogometna skupina: Janez Žerovnik 031 247 685  janez.zerovnik2@gmail.com

 

 

 

Arhiv:

Nogometna skupina

Nogometna ekipa SMC Cerknica letos deluje že drugo leto. Ustanovljena je bila v sezoni 2015/2016. Igralci pod budnim očesom njihovega trenerja, Andreja Šebenika, pridno trenirajo

vsak petek od 16.00 do 17.30. Enkrat mesečno, ob nedeljah popoldne, se udeležijo turnirja, ki pod okriljem Salezijanske športne lige poteka na Škofijski klasični gimnaziji Šentvid. Na treningih se igralci srečajo z osnovnimi pravili igre, obvladovanjem nogometne žoge in z igro nogometa na malem igrišču (5 na 5). V ligi lahko v  starostni skupini, v kateri nastopajo, zaigrajo le igralci rojeni po letu 2001.  Letos za ekipo igrajo Jordan Lekše, Rene Truden, Uroš Lekšan, Jakob Žnidaršič, Gašper Urbas, Maks Kraševec, Julet Aliu, Sami Aliu, Husein Fatkić, Janez Knez, Urban Snoj, Nik Mlakar in Gašper Mlakar.

Skupina v nastajanju:

Zaradi povečanega zanimanja bomo letos ustanovili tudi ekipo za mlajše, in sicer osnovnošolce od 4. do 6. Razreda; treningi pa bodo prav tako potekali enkrat tedensko. V primeru, da si navdušen nad žogo, da se rad družiš v športnem duhu in bi rad imel zapolnjene petkove popoldneve, si lepo vabljen, da se pridružiš že omenjenim igralcem. Potrebuješ športno opremo in nogometno žogo. Predhodno nogometno znanje in izkušnje niso pogoj za igranje, če jih imaš, pa še toliko bolje. Vabljen na trening!