Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Danes je dan, ki ga dal je Gospod ...

Župnija Cerknica
02.06.2019

V naši župnijski cerkvi Marijinega rojstva v Cerknici smo bili v nedeljo, 2. junija deležni prelepega letnega koncerta Mladinskega pevskega zbora župnije Cerknica.

 
Sodelujoči poleg Mladinskega pevskega zbora, ki ga vodi zborovodja Tadej Zalar so nastopili še župnijski Otroški pevski zbor z zborovodkinjo Ano Knez in skupino StrunaViva v kateri sodelujejo violinistki Neža Nahtigal, Kristina Knez, na violi Manca Kužnik in na kontrabasu Štefan Iskra. Vsi so del mladinskega zbora. Program, ki ga je sestavila Elektra Korošec, sta povezovala zakonca Aleksandra in Kruno Križ.
V spremljevalnem bandu pa je bil na klaviaturah Simon Prašnikar, na bas kitari Martin Drobnič in na bobnih Jakob Ostanek. Čestitke pa gredo tudi solistom Maji Dobravec, Marjeti Nahtigal, Juti Korošec, Simoni Lekšan, Kristini Knez, Neži Špeh in harmonikašu Krunu Križu.

 
Nastop mladih nas je vse zbrane navdihoval s svojimi glasovi. Koncert je imel naslov Iskrenje. Resnično, iskrilo se je v njihovih očeh ... in iskrilo se je od bučnega aplavza.
Nešteto čestitk ... naj jim Bog ohrani veselje do petja, iskrice v očeh in veselje do prijateljske medsebojne povezanosti, kar daje moč naši župniji in občini.
 
K.Ž.
 
Foto: Tine Šubic